Solenergi Invest

effektiviserar din energiekonomi

Solel

Svenska kvalitetsprodukter

Vi skräddarsyr ett paket till Er och lämnar offert på ett total pris där allt ingår. Paneler, växelriktare, monteringssats, kabel och kontakter, installation av el, tak-montering, anmälan till elbolag för anslutning nät. Vi hjälper till med ansökningar för investeringsstöd. 

Givetvis går det även bra att beställa en materialsats om man önskar ta hand om installationen själv. Då hjälper vi till med instruktioner, tips och råd. Att ansluta en anläggning till elnätet kräver alltid en elektriker med behörighet.

 

Våra svenskdesignade solcellspaneler är av mycket hög klass, med en verkningsgrad som kommer att ge 5-8% mer energi än motsvarande konkurrenter. Detta beror på ett frontglas som är specialbehandlat med syra (etsat) vilket ger en yta som absorberar solens strålar bättre i stället för att låta strålarna reflekteras. 

Ihop med ett bättre bakplan så är denna modul betydligt effektivare på att ta vara på solens energi än många andra motsvarande moduler.  

Panelerna har 15 års fabriksgaranti och 25 års effektgaranti (85%) och 50 års produktionsgaranti.


Paket priser (under uppdatering)

Nedan kommer det att finns några av de paket som vi erbjuder, givetvis kan man välja effekt utifrån önskemål eller takyta. 

I exemplen ingår solpaneler, växelriktare, montagesats, kabel, kontakter och frakt. Installation och elmaterial på AC sidan tillkommer då vi inte på förhand har information om de specifika förhållanden som gäller för varje projekt.

Med mer information så lämnar vi kostnadsfritt en offert på en komplett installation där material och arbete ingår.

Vi kan även leverera alternativa paneler. Kontakta oss så kan vi gå igenom vilka produkter som vi har i sortimentet.


Windon paneler

 

Referensanläggning med 14 st 260 watt paneler producerade 269,8 watt per panel från 12 maj 2015-11 maj 2016. Söderläge och 27 graders lutning på taket.


Växelriktare

En solcells anläggning behöver en växelriktare då det svenska elnätet drivs med växelström medan solcellerna genererar likström. En växelriktare är en av de viktigaste komponenterna för att erhålla en bra verkningsgrad på solcells anläggningen. 


Fronius, Österrike

Windon Växelriktare


Montage material från flera svenska leverantörer

Mapab AB, Mullsjö

SchletterVi samarbetar även med Rexel Energy solution och CO2pro så vi kan leverera hela deras sortiment, allt enligt önskemål från våra kunder.